Visie van de praktijk

De stap naar een groepspraktijk werd gemaakt in de zomer van 2015.
De samenwerking tussen de artsen schept de mogelijkheid om altijd een huisarts ter beschikking te stellen die inzage heeft in uw dossier, ook als u vaste huisarts bijvoorbeeld op verlof is.
Het beroepsgeheim wordt natuurlijk wel gegarandeerd. Een arts zal enkel uw dossier raadplegen wanneer u bij hem/haar op consultatie bent of u de toestemming gaf.

Naast de onderlinge samenwerking, willen wij ook goed samenwerken met andere zorgverleners zodat uw zorg steeds in goede handen is.
Wij zijn alvast zeer enthousiast om deze groepspraktijk uit te bouwen tot een huisartsenpraktijk die blijft groeien en mee evolueert met de veranderingen in het zorglandschap.

Als groep van drie huisartsen wensen we op deze manier aan waardige en kwaliteitsvolle huisartsengeneeskunde te doen. Als patiënt blijft u zelf de keuze maken welke huisarts u consulteert.

Maak kennis met onze praktijk

Maak kennis met Ons Team

Als groep van drie huisartsen wensen we op deze manier aan waardige en kwaliteitsvolle huisartsengeneeskunde te doen. Als patiënt blijft u zelf de keuze maken welke huisarts u consulteert.

De praktijkassistente

In de huisartsenpraktijk HapPa zal u vaak eerst in contact komen met onze praktijkassistente, Tamara. Zij ondersteunt de patiënten bij het maken van afspraken en biedt hulp bij vragen. Zij ondersteunt de artsen door het inlezen van identiteitskaarten, enkele administratieve taken op zich te nemen en het opnemen van telefoons zodat de arts niet onnodig gestoord wordt tijdens de consultatie.

Onze Diëtiste

Marica Declerck

Diëtiste
Bij Marica Declerck kunt u terecht voor aangepast voedingsadvies met een aangepaste werkwijze.
Marica heeft onderstaande kwalificaties en kan u helpen bij uw gewichtsproblemen.

Gediplomeerde diëtiste – voedingsdeskundige
Diabeteseducator
Lid van de Vlaamse Vereniging voor Diëtisten
Lid van de Diabetes Liga

Marica is aanwezig in de praktijk op dinsdagvoormiddag en op woensdagnamiddag. Afspraken verlopen telefonisch via HapPa secretariaat 051/77 25 25 of via Marica 051/77 27 60 of 0478/56 21 69.
Uitleg over haar werking en tarieven is te vinden op haar website

Canadalaan 15
8980 Passendale

Bel ons

Bel ons

051 77 25 25

Email ons op

Email ons op

secretariaat@happa.be

Maak een

Maak een

Afspraak