Consultatie?

De consultaties in HapPa gaan door na afspraak. Zo is er ruimte voor elke patiënt en is de wachttijd beperkt. We zijn telefonisch bereikbaar elke werkdag van 7u – 20u ( op vrijdag tot 19u) en op zaterdag tussen 8u30 -10u.

We worden op het secretariaat bijgestaan door Tamara van 7u30′ – 11u en van 14u30′ – 18u.
De artsen doen 2 wekelijks consultaties op zaterdagvoormiddag . Ook hiervoor kan je een afspraak maken bij de dienstdoende arts.

Hoe maak ik een afspraak?
1) U maakt een afspraak via deze link: Afspraak maken

2) Of u maakt een afspraak  bij Tamara: 051/ 77 25 25 of Canadalaan 15, 8980 Passendale

Hoe een afspraak maken via de website?

1) Je kiest het uur waarop je de afspraak wenst OF je klikt op “ga naar de eerste mogelijke afspraak”.
2) Je klikt op “afspraak maken” bij het gekozen afsprakenmoment.
Opmerking: als uw huisarts geen afspraken meer heeft open staan, kan u steeds vrijblijvend een kijkje nemen op een andere dag of in de agenda van de collega’s.
Opmerking: als bij geen enkele arts nog een afspraak mogelijk is, kan u telefonisch contact opnemen zodat wij u verder kunnen helpen.
3) Je vult alle gegevens in waar een sterretje * staat.
Opmerking: Als je een bevestiging en herinnering wenst via e-mail  kan dit door je e-mailadres in te vullen. 
4) Je klikt op “afspraak boeken”.

5) de privacy wetgeving bevestigen
6) Je afspraak staat genoteerd in de agenda van je huisarts.

Wij vragen u om tijdig op consultatie te komen. Het is aangeraden 5 minuten op voorhand zich aan te melden op het secretariaat.
De consultatietijd wordt door ons zo goed als mogelijk gerespecteerd. Wij vragen u dit ook te doen. Zo kan op een vlotte manier gewerkt worden.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Wanneer u toch niet kan langskomen, kan je uw online-gemaakte afspraak zelf annuleren en/of verplaatsen. Is uw afspraak telefonisch gemaakt, dient u opnieuw telefonisch contact op te nemen. Het is fijn indien u uw afspraak tijdig annuleert. Zo heeft een zorgbehoevende patiënt de kans om uw afspraak in te nemen.

Kan ik met twee op consultatie komen?
Wanneer u met twee patiënten samen op consultatie komt, is het aangeraden twee blokjes in te nemen op de naam van de twee patiënten afzonderlijk. Je kan ook telefonisch contact opnemen. Vermeld altijd duidelijk dat je een afspraak wenst voor twee personen. Dit geldt ook voor kleine ingrepen.

Dringend een huisarts nodig?

Wanneer je dringend een huisarts nodig hebt, kan steeds telefonisch contact opgenomen worden.
Wij zorgen ervoor dat er steeds een buffer is ingesteld, zodat acuut zieke patiënten ook gezien kunnen worden door de dokter van HapPa die op dit ogenblik beschikbaar is.

Voor het invullen van attesten en opmaken van voorschriften dient u zelf op consultatie te komen.
Voorschriften kunnen niet telefonisch aangevraagd worden. Uw arts let erop voldoende medicatie voor te schrijven.
Het is niet mogelijk om voorschriftjes of attesten aan te vragen voor familieleden, we raden u aan om zelf langs te komen.

Huisbezoek?

Voor een optimale klinische evaluatie, is de huisarts het best uitgerust in zijn kabinet. Huisbezoeken worden ten stelligste voorbehouden voor de patiënten die zich onmogelijk kunnen verplaatsen. Om een huisbezoek aan te vragen, dient u telefonisch contact op te nemen en indien dit mogelijk is, voor 10u30.

Wachtdienst?

 1733 Nieuwe nummer wachtdienst huisartsen

Voor een dringend huisbezoek de dokter van wacht contacteren op 1733 (deze arts kan enkel en alleen opgebeld worden voor dringende zorgen die niet kunnen wachten tot de volgende ochtend).

In het weekend/op feestdagen:

  • Kan u voor dringende zorgen naar de huisartsenwachtpost gaan AZ Delta ( naast de spoedopname) op afspraak!  ( regio Zonnebeke – Moorslede- Roeselare) adres : Deltalaan 1
  • voor Regio Langemark- Poelkapelle- Houthulst   in Jan Ypermanziekenhuis naast de spoedopname  adres : Briekestraat 12 8900 Ieper

Canadalaan 15
8980 Passendale

Bel ons

Bel ons

051 77 25 25

Email ons op

Email ons op

secretariaat@happa.be

Maak een

Maak een

Afspraak